Uitgebreide badkamer- en toiletrenovatiediensten in Rotterdam

Ontvang een telefoontje van onze expert

Vraag een telefoontje aan van onze expert en ervaar hoogwaardige loodgietersoplossingen op maat van uw behoeften.

Deskundige badkamer- en toiletrenovaties door GMC-OK-Bouw

Na een lange dag is een lekkere warme douche wel zo ontspannen. Maar wat als u uitglijdt of valt? Jaarlijks overkomt dit duizenden mensen. In de badkamer gebeuren dan ook jaarlijks de meeste ongelukken. Kies daarom ook voor een veilige douche en verklein uw valgevaar.

Met een complete comfortdouche of een instapbad kunt u weer met een veilig gevoel ontspannen. Wij plaatsen uw nieuwe veilige douche in 1 dag. Ervaar het gemak van het comfortabele douchestoeltje en extra stabiliteit door de wandbeugels aan de muur. Met onze handige hulpmiddelen kunt u langer veilig en zelfstandig blijven douchen,

Daarom proberen we u altijd te bereiken en helpen we u snel tot een oplossing te komen

Neem gerust contact met mij op via Whatsapp

Badkamer GMC-OK uw badkamerspecialist in ROTTERDAM Den Haag en omgeving

Badkamer GMC-Ok is een klein bedrijf dat zich richt op de particulier en bedrijven.

U bent bij ons aan het goede adres voor het verbouwen en renoveren van uw badkamer of toilet.

Alle klussen op het gebied van sanitair kunnen wij voor u uitvoeren; van het vervangen van een wastafel of het verhelpen van een lekkage tot aan een advies voor een totale make-over van uw badkamer.

Badkamer GMC-Ok zorgt ervoor dat het snel en vakkundig uitgevoerd wordt.

Service is voor ons belangrijk: we zijn pas klaar als u tevreden bent!

Badkamer GMC-Ok is niet alleen specialist in sanitair, we zijn ook een all-round klusbedrijf.
Menu
SPECIALIST OP HET GEBIED VAN EEN BADKAMER RENOVATIE IN ROTTERDAM omgeving

Mogelijk bent u uitgekeken op de huidige inrichting van uw badkamer, of wilt u de badkamer aan laten sluiten bij de laatste trends. Een badkamer renovatie in ROTTERDAM kunt u laten uitvoeren door de specialisten van GMC-OK Wij hebben een ruime ervaring met het renoveren van verschillende ruimtes in woningen. Naast de badkamer renoveren we ook graag uw woon- of bijvoorbeeld slaapkamer. Voor ons begint een badkamer renovatie met een inventarisatie van uw wensen. Wilt u het bad vervangen door een douche? Zoekt u naar mogelijkheden om naast de bestaande douche ook een bad te plaatsen? Enzovoorts

Neem contact op.0648484493
Wat kost een badkamer renovatie?
De prijzen voor een badkamer renoveren lopen uiteen. De materiaal- en stijlkeuze zijn van invloed op de totale prijs voor het renoveren van je badkamer, maar ook ligt het aan de grootte van je badkamer hoe duur de renovatie wordt. De gemiddelde totale kosten en de gemiddelde kosten per onderdeel staan in onderstaand overzicht weergeven.

Gemiddelde prijs (inclusief montage, materiaal en btw) Prijs afhankelijk van:

Complete badkamer renoveren (gem. 9 m2) € 3.500 – € 10.000

Ligbad € 850 – € 2.800 Basic of luxe ligbad

Douche € 600 – € 1.900 Cabine- of inloopdouche

Toilet € 450 – € 900

Wastafel € 400 – € 800

Kraan € 150 – € 450

Vloer € 800 – € 1.800 Keramische of natuurstenen tegels

Overige materialen, zoals sifons, leidingen, elektriciteit etc. € 150 – € 350 De hoeveelheid van benodigde elektra en leidingen

Klaar om samen met GMC-OK-Bouw het renovatietraject aan te gaan? Neem contact met ons op via +31648484493 of via e-mail op info@gmc-ok-bouw.nl om een adviesgesprek in te plannen. Vertrouw erop dat wij uw badkamer- en toiletrenovatiedromen waarmaken en zorgen voor een ruimte die functionaliteit combineert met esthetische aantrekkingskracht.

Transformeer uw ruimte met de deskundige aanpak van GMC-OK-Bouw – neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk advies!

Kwaliteitsservice

Kwaliteitsservice die de verwachtingen overtreft.

Betaalbare prijs

Kwaliteitsservice tegen een zakvriendelijke prijs.

Deskundige Renovaties door GMC-OK-Bouw in Rotterdam

Welkom bij GMC-OK-Bouw, waar wij gespecialiseerd zijn in het leveren van meesterlijke badkamer- en toiletrenovaties in Rotterdam en omliggende steden. Het is ons doel om uw ruimte naar een hoger niveau te tillen met deskundig vakmanschap, gepersonaliseerde ontwerpen en materialen van topkwaliteit.

Ontwerpproces op maat:
Werk samen met onze ervaren ontwerpers om een gepersonaliseerd ontwerpplan te creëren dat aansluit bij uw visie en voorkeuren. We houden rekening met de unieke kenmerken van Rotterdam, Spijkenisse, Capelle, Barendrecht, Delft, Hendrik-Ido-Ambacht en nabijgelegen gebieden, zodat uw renovatie naadloos aansluit bij de lokale sfeer.

Hoogwaardige materialen:
Kies uit een samengestelde selectie hoogwaardige materialen, waaronder tegels, armaturen en afwerkingen. Onze focus ligt op duurzaamheid en esthetiek, zodat uw gerenoveerde badkamer- en toiletruimtes er niet alleen prachtig uitzien, maar ook de tand des tijds doorstaan.

Gelokaliseerde expertise:
Profiteer van onze lokale aanpak, waarbij we onze diensten aanpassen aan de unieke voorkeuren en normen van elke stad in ons verzorgingsgebied. Ons team begrijpt de uiteenlopende behoeften van Rotterdam en nabijgelegen gebieden en levert renovaties die de functionaliteit en stijl verbeteren.

Klaar om een transformatief renovatietraject aan te gaan met GMC-OK-Bouw? Neem contact met ons op via +31648484493 of via e-mail op info@gmc-ok-bouw.nl om een adviesgesprek in te plannen. Laat ons uw droombadkamer- en toiletruimtes werkelijkheid maken, waarbij functionaliteit wordt gecombineerd met esthetische aantrekkingskracht.

Ontvang een telefoontje van onze expert

Vraag een telefoontje aan van onze expert en ervaar hoogwaardige loodgietersoplossingen op maat van uw behoeften.

Vraag naar prijs

Pas de prijs aan uw loodgietersbehoefte aan

Aangepaste prijzen voor kwaliteitsloodgieterswerk. Neem contact met ons op via +31648484493 of info@gmc-ok-bouw.nl.

Neem contact met ons op

Neem contact op met GMC-OK-Bouw

Klaar voor uitzonderlijke service? Neem vandaag nog contact op met GMC-OK-Bouw via +31648484493 of via e-mail op info@gmc-ok-bouw.nl. Ons toegewijde team staat klaar om uw vragen te beantwoorden en eersteklas loodgietersdiensten te plannen. Uw tevredenheid is slechts een bericht of telefoontje verwijderd.

Bel ons hier

+31648484493

E-mail ons hier

info@gmc-ok-bouw.nl